LES VINYES
A Celler Cadevall tenim molt clar que el vi es fa a la vinya i per això per nosaltres és molt important el respecte al medi natural conservant la biodiversitat de les diferents espècies vegetals. A Celler Cadevall intervenim al mínim la terra, no llaurem, deixem cobertes de vegetació espontània i plantada sempre
controlada i incorporem al sòl les restes vegetals generades durant tot el procés d’elaboració del vi, fems i palla(mulching), amb l’objectiu de revitalitzar el sòl i les plantes.
Les vinyes que gestionem directament estan a Olesa de Montserrat i a Castellbisbal, en totes elles els mètodes i tractaments que realitzem segueixen les directrius de cultiu ecològic així com els principis d’agricultura regenerativa i metodología Jadam.
Es realitza a mà varies podes verdes durant les diferents fases de creixement de la vinya amb la finalitat de buscar un equilibri entre el cep i la maduració del fruit i millorar així la qualitat del raïm, essencial per obtenir un bon vi.
La collita es realitza en el punt òptim de maduració dels gotims i la verema de forma manual i en caixes de 15 kg realitzant una primera preselecció del raïm durant la verema a la pròpia vinya.