QUI SOM?

A Olesa de Montserrat, als peus de la nostra muntanya les nostres terres i la nostra gent varem tenir en el passat, una important  tradició vitivinícola que a causa de la fil·loxera gairebé va desaparèixer, des de llavors, es va anar transformant el paisatge i els cultius que van anar canviant cap al cultiu de l'olivera i la producció d'oli de gran qualitat i que és el que coneixem actualment. A Celler Cadevall ens fa sentir molt orgullosos estar recuperant i embotellant aquesta tradició vitivinícola perduda al nostre poble.

noche en olesa de montserrat

Celler Cadevall va ser fundada des del treball en família per amor a la vinya i l'obtenció del seu fruit, el vi. Una passió que ha anat creixent any rere any.
Quan varem començar aquest projecte teniem clar que no preteniem fer grans volums de vi, la nostra filosofia és treballar a fons la vinya per obtenir el millor fruit posible i elaborar un vi amb la millor qualitat.

I on volem anar?

El nostre Celler pretén donar un vi de qualitat de vinyes velles i emblemàtiques com les del 'Boter' o del Mas Sant Jaume afegint les de la nostra vinya jove familiar connectant així el passat i el present vitícola perquè la gent d'Olesa i de tot arreu conegui i degusti tot el que el nostre projecte vol oferir. Vins de qualitat de microvinificacions.


vinya del bote a olesa

Actualment, el vi que produïm és la nostra gamma de vins joves amb algo de semi-criances en acer que  donen com a resultat vins amb molta fruita. Estem molt satisfets de posar en cada ampolla la millor expressió del nostre poble, i per a fer-ho possible tenim un equip amb molta passió al darrere. Començant pels viticultors que treballen les vinyes; el personal de celler que, juntament amb el nostre enòleg Marià Bigordà(Pare), persona amb gran experiència i amor pel vi, fan possible tots plegats la màgia dels nostres vins.